FOLLOWERS

Tuesday, February 26, 2013

SEMINAR RAWATAN ISLAM DI POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN PASIR GUDANG JOHOR Pada 24 Feb.2013

Alhamdulillah berjaya melaksanakan tugasan yang telah diamanahkan. Terima kasih kepada semua pihak terutamanya AJK Masjid Ibrahim Sultan, Penyelaras Masjid Pasir Gudang, pensyarah, mahasiswa dan para peserta dari luar kampus. 

Seminar telah diadakan di Dewan Utama yang bermula dari jam 8.30 pagi sehingga jam 5.30 ptg.mendapat kerjasama yang sangat baik daripada semua para peserta yang berminat untuk mendalami bidang pengubatan Islam yang berkaitan dengan alam jin yang selama ini mereka tidak ketahui.

Separuh daripada peserta membuat rawatan selepas seminar(...gambar lain masih menunggu kiriman email daripada Su Masjid)

Sesi rawatan ulangan bolehlah membuat temujanji dengan Setiausaha Masjid untuk diselaraskan. Moga ilmu yang dikongsi dapat digunakan kearah kebaikan jua. Yang baik itu datang dari Allah SWT dan segala kekurangan menyampaikan ceramah adalah di atas kekurangan diri dan ilmu yang ada yang pastinya akan diikhtiarkan untuk diperbaiki. InsyaAllah.

Buat pihak luar yang berminat seperti institusi masjid, IPTA/S, persatuan untuk menganjurkan seminar rawatan Islam boleh menghubungi saya terus ditalian 013-2006363.

No comments:

Post a Comment

Man Ana ???

My photo
Melaka, Malaysia
Pengembaraan Insan Tiada Noktah Tanpa Syarat Meniti Kebahagiaan. Email : iq_insan@yahoo.com

Popular Posts