FOLLOWERS

Tuesday, April 8, 2014

ANAK MENANGIS MALAM, PASTI MAK ATAU AYAH ADA GANGGUAN?

"Assalamualaikum ustaz, saya nak ubat anak saya sebab dia menangis setiap malam", jawab saya " Silalah datang sebab anak menagis malam ni sebab mak ayah sibudak ni biasanya ada gangguan" Jawab si ayah "Ye ke?".  Ini adalah kronologi awal apabila sepasang suami isteri mengalami masalah anak yang menangis setiap malam dengan pelbagai ragam yang sama ataupun berbeza.

Berdasarkan kajian kes saya secara mendalam selama tiga tahun ini melalui kaedah simple kualitatif iaitu bersandarkan pengalaman merawat, temubual, pemerhatian, dan analisis dokumen dan sebagainya dan melalui pembacaan lepas dan juga pengalaman merawat lebih 10 tahun ini maka apa yang saya katakan adalah berdasarkan lebih 30 orang ibubapa yang datang membawa anaknya berubat dalam tempoh  tiga tahun terdekat ini, maka sama ada si ayah atau si ibu atau kedua-duanya pasti ada gangguan makhluk halus.
 
Inilah hasil dapatan saya yang mencapai keputusan 100%. InshaAllah saya akan mengupas dengan lebih mendalam lagi pada masa akan datang secara lebih terperinci berserta hasil testimoni, dalil dari Al Quran dan Hadith Nabi SAW agar kajian dapatan saya ini masih bersandarkan pada landasan kebenaran dan kesucian ilmu dalam pengubatan Islam ini.
 
Sinopsis Kajian.

1 comment:

  1. Assalamualaikum, bolehkah As Syifa menyediakan rawatan telinga/pendengaran berdensing, kepala agak berpusing macam tak stabil dan ibu saya yg mengalami masalah ingatan/pelupa. Adakah pusat As Syifa ada cawangan di Johor Bahru. Wassalam

    ReplyDelete

Man Ana ???

My photo
Melaka, Malaysia
Pengembaraan Insan Tiada Noktah Tanpa Syarat Meniti Kebahagiaan. Email : iq_insan@yahoo.com

Popular Posts